• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Trinnrister

Flexi Riste leverer et stort utvalg at trinnrister i stål som er velegnet foran ytterdører. En trinnrist er også kjent som skraperist eller et gitterrist trinn. En trinnrist er med på å begrense mengden av jord og skitt og lignende. Hos Flexi Riste produserer vi trinnrister i forskjellige varianter, og vi kan helt sikkert lage en trinnrist som dekker ditt behov.

Dørrist i jern etter mål

Leter du etter en rist til en dør? Hos Flexi Riste forhandler vi et stort utvalg av dørrister som kan produseres etter dine ønsker og mål.

Billig dørrist i god kvalitet

Flexi Riste sine trinnrister produseres i høy kvalitet og til gode priser, som stemmer overens med kundens forventninger. Den høye kvaliteten sørger for en lang levetid for våre trinnrister, og nettopp derfor slites ikke trinnristene så lett, og de krever ikke noe vedlikehold.

Ring i dag og få et uforpliktende tilbud på en trinnrist – sammen finner vi en løsning som passer nettopp ditt behov og dine ønsker. Vi garanterer rask levering på våre trinnrister til dører. Du avgjør om vi skal ta en prat sammen.