• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Kjørerister

Flexi Riste tilbyr et stort utvalg av kjørerister til forskjellige belastninger. Våre kjørerister brukes i situasjoner hvor trafikken er tung og det er bruk for holdbare rister.

Kjørerister blir også brukt til å sklisikre oppkjøring/nedkjøring for tunge lastebiler, varebiler og biler. Slik at man minimerer risikoen for uhell. Alle våre kjørerister er produsert i varmegalvanisert stål og kan kjøpes til en god pris uten å skulle gå på kompromiss med kvalitet og sikkerhet.

KJØRERISTER ETTER MÅL

Finner du ikke en kjørerist som passer ditt behov? Da kan du kontakte Flexi Riste i dag – Vi produserer kjørerister i alle størrelser etter dine spesifikke ønsker og sørger for den helt rette løsningen for ditt projekt.

MONTERING AV KJØRERISTER

Ved montering av kjørerist anbefales det at kjøreristen settes fast i en ramme som holder risten på plass. Denne rammen bør støpes ned i betong for å sikre optimal sikkerhet. Vi tilbyr gjerne produksjon av denne på eget verksted.

Ring i dag og få et uforpliktende tilbud på en kjørerist – vi kan tilby alt fra rådgivning og tegningsarbeid til produksjon og leveranse.